31 mar 2009

CALENDARI

El calendari previ a la celebració del Congrés Nacional Extraordinari de JSPV és el següent:

- La Comissió Organitzadora remetrà a les agrupacions locals el dia 30 de març la convocatòria del Congrés Nacional per correu ordinari, junt amb el nombre de delegats que li corresponen i el cens vàlid per a la celebració de les assemblees.

o A la carta on s’indicarà el nombre de delegats que li pertoquen a cada agrupació s’indicarà si:

§ El delegat que s’elegeix és directe per al Congrés

§ El delegat que s’elegeix és per a assistir al Comitè de Restes. (s’informarà a les CEC del nombre de delegats a elegir a aquestos Comitès).

- Totes les Agrupacions Locals disposaran del següent termini per a realitzar les seues respectives assemblees locals: del 20 d’abril fins al 3 de maig.

- Les Agrupacions que haguen d’anar a Comitè de Restes han de fer primer la seua assemblea local i després el Congrés de Restes que convocarà la CEC.

- Els Comitès de Restes es podran realitzar fins el 3 de maig.

- Les Comissions Executives Locals i les Comissions Executives Comarcals remetran a la Comissió Organitzadora del Congrés, fins al dia 5 de maig, les actes de les Assemblees locals (s’enviarà copia via mail a la següent adreça de correu electrònic congres@jspv.net i l’original es remetrà per correu ordinari a la seu de JSPV a l’atenció de la citada Comissió Organitzadora). L’adreça és: C/Blanqueries, nº 4. 46003 València i es dirigirà a: JSPV- Comissió Organitzadora.

- Junt amb l’acta serà imprescindible adjuntar la fitxa del delegat que es podrà descarregar des del blog del Congrés.